Torrada Tona amb gust d’estiu i un matcha refrescant

La torrada més fresca i saborosa del Hippie Coffee ideal per l’estiu.

 

La torrada Tona està inspirada en la ciutat catalana de Tona, famosa pels seus tomàquets plens de sabor. A continuació us expliquem com fer-la!

Comencem torrant una llesca de pa de cereals. Mentre es torra, aprofitem i tallem unes rodanxes de tomàquet i mig alvocat a juliana.

Cling! La torrada és llesta!

Muntem: primer, disposem l’alvocat a la base; a sobre, hi afegim les rodanxes de tomàquet i una mica de formatge feta esmicolat.

Amanim al gust amb un raig d’oli d’oliva verge extra, una mica de sal, pebre acabat de moldre, i finalment escampem unes llavors de sèsam per donar-hi el toc cruixent.

Per acompanyar-la, res millor que un matcha latte amb gel, ben refrescant.

Preparem primer el matcha. Utilitzem un te matcha ceremonial de bona qualitat i el diluïm amb una mica d’aigua calenta (uns 80 °C), remenant bé fins que quedi sense grumolls la textura sigui homogènia.

Omplim un got gran amb gel, afegim llet o beguda vegetal al gust, i finalment incorporem el matcha. Remenem suaument i… a gaudir!

text  i il·lustració hippie coffee  

Hippie Coffee. C/ Sant Isidre, 9. Instagram: @hippie_coffee9