La torrada més fresca i saborosa del Hippie Coffee ideal per l’estiu.
La torrada Tona està inspirada en la ciutat catalana de Tona, famosa pels seus tomàquets plens de sabor. A continuació us expliquem com fer-la!
Comencem torrant una llesca de pa de cereals. Mentre es torra, aprofitem i tallem unes rodanxes de tomàquet i mig alvocat a juliana.
Cling! La torrada és llesta!
Muntem: primer, disposem l’alvocat a la base; a sobre, hi afegim les rodanxes de tomàquet i una mica de formatge feta esmicolat.
Amanim al gust amb un raig d’oli d’oliva verge extra, una mica de sal, pebre acabat de moldre, i finalment escampem unes llavors de sèsam per donar-hi el toc cruixent.
Per acompanyar-la, res millor que un matcha latte amb gel, ben refrescant.
Preparem primer el matcha. Utilitzem un te matcha ceremonial de bona qualitat i el diluïm amb una mica d’aigua calenta (uns 80 °C), remenant bé fins que quedi sense grumolls la textura sigui homogènia.
Omplim un got gran amb gel, afegim llet o beguda vegetal al gust, i finalment incorporem el matcha. Remenem suaument i… a gaudir!
text i il·lustració hippie coffee
Hippie Coffee. C/ Sant Isidre, 9. Instagram: @hippie_coffee9